Wil je Ons Huis steunen?

Voor haar werking zoekt Ons Huis met een Hart vzw financiële of materiële steun van kleine en grotere schenkers of van organisaties. Ook proberen we zelf inkomsten te genereren door de verkoop van wafels, cupcakes, tweedehands boeken, …

Wij zijn je dankbaar voor elke gift, hoe klein of groot ook, zowel financieel als materieel.

Financiële giften kun je storten op een van volgende rekeningnummers van Ons Huis met een Hart vzw:
AXA : BE02 7512 1050 9440
KBC : BE50 7370 6295 0518

U kunt AMBASSADEUR of VRIEND worden van Ons Huis met een Hart:

Als ambassadeur van Ons Huis met een Hart geeft uw bedrijf uiting van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). U ondersteunt n.l. een maatschappelijk relevant project dat voorziet in de noden van heel veel mensen in onze samenleving.

Als ambassadeur levert u een belangrijke bijdrage om het werk van Ons huis met een Hart in de Maaslandse en Kempense regio mogelijk te maken.

U wordt AMBASSADEUR van Ons Huis indien u gedurende minimum 3 jaar jaarlijks minimum € 1.000,- schenkt.

  • U wordt jaarlijks uitgenodigd op een bijeenkomst met andere ambassadeurs. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over onze activiteiten van het voorbije jaar en heeft u de mogelijkheid tot netwerken.
  • U wordt vermeld op onze website met logo en weblink.
  • Uw logo wordt voor onze bezoekers zichtbaar uitgehangen in Ons Huis met de vermelding dat u Ambassadeur bent van Ons Huis.
  • U ontvangt onze 3-maandelijkse nieuwbrief.
  • U ontvangt een ingelijst certificaat ter bevestiging van uw ambassadeurschap. Dit certificaat kunt u desgewenst uithangen.
  • U mag het logo van Ons Huis met een Hart gebruiken op uw website en op uw briefpapier met de vermelding “Wij steunen Ons Huis met een Hart”.
  • U ontvangt een fiscaal attest voor het geschonken bedrag.

U wordt VRIEND van Ons Huis met een Hart

  • indien u maandelijks of jaarlijks een vast bedrag (€ 4, € 5, € 8, € 10 of hoger) overmaakt aan Ons Huis met een Hart via een vaste opdracht aan uw bank.
  • U ontvangt een fiscaal attest voor een storting of meerdere stortingen vanaf een totaal van minimum € 40.

U kunt Ons Huis met een Hart opnemen in uw testament

Steeds meer mensen nemen een goed doel op in hun testament. Wenst u dit ook te doen, neem dan contact op met uw notaris. Hij zal volgende gegevens van u nodig hebben :
Ons Huis met een Hart vzw
Ondernemingsnummer 0745.758.962
Lindenlaan 3
3680 Maaseik

Meer informatie vindt u in onderstaande brochure of op www.testament.be

Indien u aankopen doet bij een webshop kunt u ons steunen via Trooper zonder dat het u iets extra kost. Klik op volgende link voor meer uitleg :

Nog een mogelijkheid om ons te steunen, is door het bestellen van een cadeaubon bij Goodgift. Meer informatie hierover vindt u op de website :