Over ons

Ons team van vrijwilligers bestaat uit een aantal ge├źngageerde mensen die zelf rechtstreeks of onrechtstreeks met kanker en de gevolgen werden geconfronteerd en die zelf de nood aan een inloop- en ontmoetingshuis voor lotgenoten hebben ervaren. We mogen ons dus ervaringsdeskundigen noemen. Verschillende teamleden hebben een achtergrond in de zorgsector.

Met Ons Huis willen we jou, onze bezoeker, een veilige plek bieden, weg van de ziekenhuisomgeving en weg van de vier muren van je woning. We maken tijd voor je vrij om naar je te luisteren en je van dienst te zijn, waar gewenst en mogelijk. Tevens moeten we vaststellen dat onze gasten ook zeer veel begrip en steun bij elkaar vinden. Soms vloeit er een traan, maar heel vaak wordt er ook gelachen.

Ons hartelijk team is goed opgeleid en heeft de nodige ervaring. Voor hen sta jij centraal en word je gerespecteerd, in alle discretie.

Onze budgettaire middelen beperkt maar gelukkig mochten we reeds rekenen op de steun van een aantal sponsors en milde schenkers.

In een verdere toekomst hopen we Ons Huis ook open te kunnen stellen voor mensen met een chronische ziekte en hun naasten.

Je bent veilig in onze handen