Ontmoetings- en Infomomenten, Activiteiten en Kalender

Tijdens onze openingsuren heb je steeds de keuze; je kunt op een gemoedelijke wijze lotgenoten ontmoeten, een ongestoord gesprek hebben met een van onze vrijwilligers of deelnemen aan de activiteit van de dag. Je kunt ook gewoon voor informatie komen. De ontmoetings-en infomomenten zijn toegankelijk voor ieder die rechtstreeks (als patiënt) of onrechtstreeks (als naaste, familielid, vriend(in), werkgever of – nemer, …) met kanker te maken kreeg en nog steeds worstelt met deze ervaring. De massage is enkel toegankelijk voor mensen die zelf aan kanker lijden of hebben geleden. De activiteiten zijn bedoeld voor en aangepast aan personen die aan de ziekte lijden of geleden hebben. Een eventuele begeleider mag ook deelnemen aan de activiteit.

Op financieel vlak kan kanker een grote, negatieve impact hebben. Daarom bieden we onze activiteiten zo veel mogelijk aan tegen de symbolische prijs van
€ 1,- per deelname. De toegang tot Ons Huis en de kop koffie, thee of iets fris zijn gratis.

Ten gevolge van de verslechterende coronacijfers annuleren we, in het belang van onze bezoekers, alle binnenactiviteiten. In de plaats daarvan organiseren we iedere dinsdag- of donderdagnamiddag om 13:30Hr een wandeling zodat we toch nog van elkaars gezelschap kunnen genieten in de frisse buitenlucht. De wandelingen zijn maximum 5Km lang. De startlocatie wordt tijdig doorgegeven. Gelieve je wel in te schrijven voor deze activiteit.

Je kan per keer betalen of een 5-beurtenkaart kopen voor de prijs van € 5,-. De 5-beurtenkaart biedt als voordeel dat je een zesde keer gratis krijgt.
Indien je wegens omstandigheden de kaart niet kunt opgebruiken, mag je deze terug inleveren en krijg je het resterende bedrag terug.

Voor alle activiteiten of bezoek vragen we dat je je op voorhand inschrijft. Omwille van de Corona-maatregelen is het aantal deelnemers helaas beperkt. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@onshuismeteenhart.be of door te bellen naar 089/21 77 44. Indien je een antwoordapparaat aan de lijn krijgt, spreek een bericht in met vermelding van je telefoonnummer en de gewenste activiteit. We bellen je zeker terug ter bevestiging.

ACTIVITEITENKALENDER

DatumOntmoeting- en infomomentActiviteitMogelijkheid tot Massage
iedere dinsdag vanaf 13:30HrTijdens wandelingWandelingNeen
OF
iedere donderdag vanaf 13:30Hr Tijdens wandeling Wandeling Neen

Voor meer informatie of detailgegevens over de activiteit; klik op een van onderstaande knoppen.

Over de massage :

 • Iedereen die zelf aan kanker lijdt of geleden heeft kan genieten van een deugddoende massage.
 • Indien je graag van een ontspannende massage geniet, gelieve je in te schrijven. Dit kan enkel telefonisch (089/21 77 44 – indien antwoordapparaat; spreek een bericht in).
 • Na iedere massage nemen we een kwartier de tijd om de ruimte, de massagetafel e.d. te reinigen, te ontsmetten en de ruimte te ventileren.
 • Omwille van de Covid 19 maatregelen, vragen we dat je zelf een grote handdoek, type badlaken, meebrengt.
 • Voor de massage vragen we € 1,-.

Over het ontmoeting- en infomoment :

 • Dit is toegankelijk voor mensen met kanker of die ooit aan de ziekte geleden hebben, alsook voor naasten.
 • Inschrijven vooraf is niet nodig, je springt binnen wanneer het jou uitkomt (tussen 13 en 16 Hr).
 • Is het je eerste bezoek aan Ons Huis? Geef eventueel vooraf een seintje via mail of telefoon, dan zorgen we er voor dat je goed opgevangen wordt.

Over de activiteit van de dag :

 • Iedereen die zelf aan kanker lijdt of geleden heeft, alsook hun eventuele begeleider, kan deelnemen aan een activiteit.
 • Omwille van Covid 19 werken wij ook op deze momenten met inschrijving om jouw en onze gezondheid te beschermen.
 • Voor deelname aan een activiteit wordt € 1,- per deelnemer gevraagd.